4 nov 2021

Lööws Måleri vårt tredje bolag i Uppsala

Vi blir allt starkare i Uppsalaområdet när Lööws Måleri AB ansluter till gruppen.

Handslag med företagsledare
Lööws Måleri tillsammans med Jonas Danielsson (till höger).

Att tillföra Lööws Måleri till gruppen innebär att vi blir den ledande aktören i Uppsalaområdet och att vi stärker vår position ytterligare som Sveriges största företagsgrupp inom ytskiktstjänster.

Lööws Måleri är ett välrenommerat företag i Uppsala som utför alla typer av målningsarbeten, framför allt inom nyproduktion. Deras 20 medarbetare har ett stort fokus på flexibilitet och service och kunderna är allt från företag och bostadsrättsföreningar till privatpersoner. Bolaget omsätter cirka 25 MSEK och drivs av en sammansvetsad och erfaren organisation.

Lööws Måleri blir Layer Groups tredje bolag i Uppsala, tillsammans med Vaksala Måleri och Hållbart Måleri, och blir ett fint tillskott till vår expansiva koncern.

- Att tillföra Lööws Måleri till Layer Group-familjen gör oss till den ledande aktören på Uppsalamarknaden. Deras gedigna erfarenhet av nyproduktion blir ett starkt komplement till Vaksala Måleri och Hållbart Måleri. Nu är vi en komplett leverantör av måleri i regionen, säger Jonas Danielsson, vd och koncernchef på Layer Group.

- Vi är glada och stolta över att få vara delaktiga i denna resa tillsammans med Layer Group och dotterbolagen. Vi tror på strategin att förena lokala hantverksexperter och ser fram emot vårt framtida samarbete, säger Anders Lööw, vd på Lööws Måleri.