Be Part Of Our Team
Bli en del av vårt team
Layer Group är en branschledande aktör inom ytskiktsbranschen, som ständigt strävar efter att driva innovation och kvalitet framåt. Vi är stolta över vår starka företagsamhet och våra skickliga lokala hantverkare. Layer Group söker ständigt efter nya passionerade individer, som delar vår vision och vill vara med och forma framtiden inom ytskiktsbranschen. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara en del av en dynamisk och engagerad koncern, så är Layer Group platsen för dig. Läs mer om hur det är att arbeta inom Layer Group-koncernen under våra roller.

Din väg till trivsel och framgång hos Layer Group

Thought Bubble Utveckling

Inom Layer Group finns många möjligheter, både för dig som vill utvecklas i din befintliga roll och för dig som vill ta nya steg i din karriär. Vi strävar ständigt efter att investera i våra medarbetares utveckling, för att skapa en arbetsmiljö där lärande och skapande är kärnvärden.

Läs mer om hur vi arbetar med kompetensutveckling inom Layer Group.

Thought Bubble (1) Om oss

Med vår storlek och styrka kan vi också erbjuda en större trygghet. Tillsammans blir vi större, starkare och bättre och får kraften att rekrytera de allra bästa proffsen.

Läs mer om vår koncern och hur vi tillsammans utvecklar varandra.

Thought Bubble (2) Vårt ansvar

Den modell Layer Group är uppbyggd på, beskriver vår gemensamma grund, vår strategi och de åtaganden som alla bolag i gruppen skriver under på. Den ger stöd och utveckling och bidrar till ett ansvarsfullt hållbarhetsarbete.

Läs mer om vårt ansvar inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.