Långsiktigt engagemang

Vi bygger en grupp av de lokala ledarna och skickligaste hantverkarna på varje lokal marknad. De som är bäst på måleri, golv och industrifärg. Alla företag i gruppen har ett grundmurat gott rykte hos både kunder och medarbetare. Kvittot på att de är duktiga, är att de också kan visa upp god lönsamhet över tid.

Från de företag som vi tar in i gruppen, ställer vi dessutom krav på ett långsiktigt engagemang framåt. Alla måste dela vår ambition att vilja nå nästa nivå vad gäller kvalitet och service. Vår ambition är, inget mindre än, att vi tillsammans ska sätta en ny branschstandard för kvalitet, leveranssäkerhet och hållbarhet med schyssta och bra villkor i alla led.

Tillsammans sätter vi en ny branschstandard 

Vi är mycket måna om varje verksamhets entreprenörsanda och driv. Därför arbetar varje bolag inom gruppen under sitt regionala och väletablerade varumärke samt starka lokala förankring. För Layer Group, liksom för våra verksamheter, kommer kunden alltid först. Vår uppgift är att ge gruppens entreprenörer och verksamheter rätt förutsättningar att leverera kvalitet och service av högsta klass.

Golvläggare mattkniv
Snickare Tumstock
Vår målsättning är att vara Sveriges och Finlands ledande ytskiktsleverantör som samlar de främsta lokala entreprenörerna.

.

Tillsammans - framåt och uppåt

Genom att vara en del av Layer Group kan vi hjälpa till att öka professionaliteten hos varje företag. Vi stöttar, utmanar och driver på företagen i gruppen att bli ännu bättre, att utvecklas och ta nya steg framåt och uppåt.

Sprutmålning
pensel med målarfärg
Kraften hos starka entreprenörer

Idén med vår grupp är lika enkel som självklar. Det lokala varumärket, det goda namnet på respektive marknad, måste varje företag själv försvara och utveckla varje dag. Vi är en högt decentraliserad koncern med företag som alla bygger på kraften hos starka entreprenörer med en egen historia och framtid. Så ska det förbli.

  • Antal anställda

    1600
  • Omsättning

    2 MDKR +
  • Antal bolag

    62