7 jan. 2022

Högsbo Administration tar socialt ansvar

Vi gratulerar Högsbo Administration till ISO 26 000 - en verifiering inom hållbarhet och socialt ansvarstagande. Verifikatet omfattar Högsbos fyra ingående måleribolag P. Chr Rusch och Son AB, Effektiv Måleri i Mölndal AB, KP Måleri AB och Måleribolaget i Alingsås AB.

Patrik och Filippa på Högsbo
Patrik Andersson och Filippa Andreasson på Högsbo.

På Layer Group har vi ett stort fokus på hållbarhet och det är mycket glädjande att Högsbo, som sedan tidigare är certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö, nu också tillgodoser sig ISO 26 000. Deras ambition att vara ett måleri i tiden och att bidra till ett mer hållbart samhälle är något vi gärna uppmuntrar och hoppas att fler i koncernen kan inspireras av.

-På Högsbo försöker vi ligga i framkant och vara en attraktiv leverantör. På sikt kommer allt större krav ställas på oss som entreprenör och då är vi redan där och kan möta de kraven. Att ta ett socialt ansvar är vårt sätt att vara ett måleri i tiden och målsättningen är att vi ska komma in tidigare i projekten så att vi kan påverka både materialval och arbetssätt i en hållbar riktning, säger Filippa Andreasson, KMA på Högsbo.