13 okt. 2021

Hugo Tullberg blir chef för M&A och Affärsutveckling

På kort tid har Hugo Tullberg visat sig vara en ovärderlig resurs i vår fortsatta utveckling och tillväxt.

Hugo Tullberg
Hugo Tullberg

Efter en period av intensiv expansion var behovet stort av att bredda vårt team med en erfaren M&A ansvarig. På kort tid har Hugo Tullberg visat sig vara en ovärderlig resurs i vår fortsatta utveckling och tillväxt. Hans erfarenheter av företagstransaktioner och vad det innebär att gå igenom ett förvärv, möjliggör en smidigare process och mer professionell integration för våra nytillkomna bolag.

-Jag har länge arbetat med förvärv och uppstart av nya verksamheter inom FM-branschen och tycker det är väldigt kul med transaktioner, expansion och utveckling, och brinner för service. En del av mitt jobb har också handlat om det som händer efter ett förvärv - processen för att skapa samhörighet och ytterligare värde mellan förvärvade bolag i en koncern. Det ska därför bli oerhört spännande att ansluta till Layer Groups ”förvärvsmaskin” och fortsätta förvärva de bästa bolagen i branschen för att bygga den nya branschledaren. Jag ser mycket fram emot att jobba med alla drivna entreprenörer för att hitta smarta lösningar i koncernen som gör att ledare, medarbetare och kunder får ut så mycket som möjligt av att vara en del av Layer Group, säger Hugo.

Hugo är väl bekant med den resa våra entreprenörer går igenom vid ett förvärv från sina tidigare roller som rådgivare, M&A-ansvarig och linjechef och kommer kämpa för att vara ett bra stöd igenom hela processen. Han ser fram emot att vara med och fortsätta utveckla Layer Group med rätt bolag, som blir starka tillsammans.

Varmt välkommen till Layer Group, Hugo!