5 mars 2021

Ledande målerikoncernen Högsbo ansluter

Vi är glada att välkomna Göteborgs ledande målerikoncern Högsbo till företagsgruppen.

medarbetare Effektiv måleri

Högsbokoncernen består av företagen P. Chr. Rusch & Son AB, KP Måleri AB, Effektiv Måleri i Mölndal AB, samt Måleribolaget Entreprenad i Alingsås AB. Genom Högsbokoncernen finns vi nu representerade i alla storstadsregioner.

Samtliga bolag är hemmahörande i västra Sverige och ingår i Högsbokoncernen med säte i Göteborg. Dessa fyra premiumbolag om ca 75 anställda administreras genom Högsbo Administrations AB. Där ekonomi, hr och kma-funktionerna är förlagda.

- Att kunna välkomna Högsbogruppen med sina fyra bolag är ett mål som har varit självklart för mig när vi nu förstärker vår närvaro på västkusten. Vi får ett starkt tillskott i gruppen med en erfaren ledning och professionella medarbetare. Att addera Göteborg gör att vi nu finns representerade i alla storstadsregioner, säger Jonas Danielsson vd och koncernchef, Layer Group.

- Vi ser nu fram emot att ta klivet in i en växande rikstäckande koncern, där vi tillsammans kan bygga nya värden med de bästa partner som branschen har att erbjuda, säger Jörgen Bergqvist, delägare, Högsbokoncernen. 

- Detta är det självklara valet för oss för att möta en allt mer utmanande framtid, säger Bengt Andén, delägare, Högsbokoncernen. 

- Vi ser detta som en alltigenom vinn-vinn affär, där den lilla koncernen stärker den stora och vice versa, säger Patrik Andersson, delägare, Högsbokoncernen.