20 jan 2022

Layer Group fortsätter att etablera sig i Norrland

Idag blir Sanfridssons Måleri i Piteå och dotterbolaget, Tekniska Golv i Norrbotten, en del av Layer Group, som därmed etablerar sig i Luleå, Piteå, Kiruna, Arjeplog och på malmfälten i området.

Logotyp

Norra Sverige är ett attraktivt område med stark utveckling och tillsammans med Lundquistgruppen i Umeå, som sedan tidigare är en del av Layer Group, skapar vi en stark plattform i regionen.

Sandfridssons Måleri är ett anrikt företag som utför uppdrag inom byggnadsmålning, industrimålning och specialarbeten som till exempel k-märkta byggnader. De har en stark ställning i Luleå, Piteå, Kiruna, Arjeplog och på malmfälten i området. Dotterbolaget Tekniska Golv utför mestadels uppdrag inom industrigolv och båda bolagen får en hel del uppdrag från lokala byggföretag, där nyproduktion är en betydande del av portföljen.

-Pär Sanfridsson och Thom Hjerpe har byggt två välskötta bolag med goda kundrelationer och ett starkt varumärke på malmfälten och den växande norrlandsregionen. De har ett driv och fokus på att arbeta med kvalitet och att göra saker på rätt sätt vilket passar Layer Group. Vi ser fram emot att Sanfridssons blir en del av Layer Group och att börja arbeta med Pär, Thom, deras starka team och fina kundbas i Norra Sverige, säger Jonas Danielsson, vd och koncernchef, Layer Group.

"Vi kommer bli starkare"

Med Pär Sanfridsson och Thom Hjerpe får vi in två erfarna ledare i Layer Group. För dem känns steget in i Layer Group som helt rätt beslut, både för deras medarbetare och deras kunder.
Pär Och Thom Sanfridssons Måleri3

-För oss var valet lätt. Att få bli en del av Sveriges största måleriföretag och samtidigt få fortsätta på den intrampade vägen som vi haft sedan 1986, med fokus på våra kunder och medarbetare, känns helt rätt. Med våra nya kollegor på Layer Group kommer vi bli starkare, mer kompetenta samt bättre rustade för framtiden, säger Pär Sanfridsson och Thom Hjerpe.

 

På bilden ser vi Pär till vänster och Thom till höger.