18 sep. 2020

Senaste nytillskottet: Målerimetoder

Vi är glada att välkomna Målerimetoder i Stockholm AB till gruppen, som är en ledande aktör i Stockholm inom underhållsmåleri.

Målare Målerimetoder

Genom tillskottet stärker vi vår position i Stockholm där Målerimetoder kommer att samverka med Bruske Måleri, som redan ingår i gruppen. Målerimetoder omsatte 2019 ca 160 miljoner kronor och har ca 80 medarbetare.

- Vi välkomnar Målerimetoder till vår grupp, och jag ser med tillförsikt fram emot att jobba tillsammans med Mattias och hans erkänt duktiga kollegor. Vi har redan på denna korta tid fått ett mycket positivt gensvar på marknaden och denna affär kommer ge oss ytterligare kraft att möta det intresset, säger Jonas Danielsson, vd och koncernchef, Nordic Surface Group. 

- Branschen genomgår just nu stora och viktiga förändringar på många områden och vi känner att vi har bättre förutsättningar att möta dessa inom Nordic Surface Group. Tillsammans med övriga lokalt ledande bolag inom gruppen kommer vi att kunna driva branschens utveckling och ge våra kunder bättre service och även utveckla våra medarbetare bättre, säger Mattias Johansson, vd, Målerimetoder.